Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
    Благодаря на колегата с бяла 155-ца, който снощи към 18ч. така "учтиво" не пожела да ме пропусне пред него в огромното задръстване при площад Журналист!Той както и още 10 коли минаха с риск да ме ударят, но не и да пуснат. Да без предимство бях, но за да мина накрая се наложи да застана напряко на трамвайните линии и да спра движението от всякъде, да си отнеса няколко псувни най-вероятно, но така е като толерантност няма никаква!
    явно вие, симпатичните алфистки, все някакви темерути целите..

аз пък вече 4-5 пъти пускам една мадама с един Кросвагон на Симеоновско и веднъж не ме и погледна дори, пък остави да се усмихне нещо, да махне...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Синя 146, карбонов капак с лепенка монстер над единия фар. Съдейки по картинката в подписа вероятно става въпрос за колегата CHILIEV? Засечен паркиран пред той си знае кой блок в Дружба Ако си ходил вчера до НОН СТОП-а може и да си видял моята, там бях паркирал.
      Поздрави!
      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

• Сива варненска 147-ца с номер 9595 беше на паркинга на АЙКО в Стара Загора.
        Някой да си я познава?
        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Червена красива 145-ца се разминахме някаде след Велико Търново ми присветна и ми махна да си признае кой е
          145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

• Вчера на бул. Рожен забелязан digitalundgrd с ...Пежо 206 Дано скоро ти оправят лъскачката !
            Arena Coast Customs

Comment

• Червена 155ца с черен капак сутринта на Баумакс С 3741 или нещо подобно.След това на бул.Тодор Александров черна и червена 159 и сиво GT!
              The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
              Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
              ex Fiat Uno Turbo

Comment

• Поздрави на колегата с 155 -цата майче с КН - регистрация с който се засякох ме на околовръсното пред ИКЕЯ!
                Избери Твоят ... SOUND
                https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от BiTurbo Покажи съобщение
                  Синя 146, карбонов капак с лепенка монстер над единия фар...
                  Аз, аз
                  Ти от квартала ли си? Драсни едно ЛС да се видим на по биричка някоя вечер
                  Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Кой е колегата с една лачена черна 155-ца,която днес към 17,30 седеше пред 3-ти блок на Техническия университет имаше и клубен стикер,също така често виждам пак там и една червена 145-ца пак клубна
                    Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

• Първоначално публикувано от marto92 Покажи съобщение
                      Кой е колегата с една лачена черна 155-ца,която днес към 17,30 седеше пред 3-ти блок на Техническия университет имаше и клубен стикер,също така често виждам пак там и една червена 145-ца пак клубна
                      И аз видях 155-цата,регистрацията беше СО нещо си и имаше залепено 155 под мигачите.
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Вчера към 22:00 - 22:30 черна 155ца със черни джанти с бял борд на светофара на пожарната на Подуене.Имаше и стикер мисля.Евала на колегата готин звук вади 55-цата
                        The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
                        Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
                        ex Fiat Uno Turbo

Comment

• Вчера към 19.30-19.45 пред Народното събрание се разминахме с т.синя 156-ца с клубен стикер, със софийски номер 3332.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• бат Valjo изловен на детелината на Младост/Дружба сутринта към 9:30 с парахода
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Днес към 12ч пред 9-ти блок на ТУ беше спряна форумна 145-ца 1.4ТС, доста запазенка. На кой е?
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                                Днес към 12ч пред 9-ти блок на ТУ беше спряна форумна 145-ца 1.4ТС, доста запазенка. На кой е?
                                Може би тази, ама той да си призне http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6468
                                http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                                159 1.9JTDm
                                156 1.8TS ...exxxx
                                145 1.4TS ...exxxx

Comment

Working...
                                X